Monday, August 8, 2011

Ntah! part 3

hai,haryanti mohamad razali semakin sopan kan sejak dua menjak ni?hihi tu semua sandiwara belaka,kau tunggu la lepas puasa ni,tunggu syaitan nirajjim aku datang balik..haha

aku pon perasan juga benda ni,aku just hormat bulan penuh rahmat ni je..insyaallah lepas raya pon aku akan stay kan perangai "baik" ni..amin
maybe dah tiba masa aku berubah jadi ke arah yang lebih baik,tak salahkan kalau kita mencuba? :)
makin hari makin ramai kawan aku yang dah berubah ke arah yang positif..alhamdullilah
aku cuba ikut okay.. :)

*hidup cuma sekali,mati juga cuma sekali :)

2 comments:

  1. sampai masa kita perlu berubah . :) saya ada nak sokong awak. hehe

    ReplyDelete